Scoala de Vara

In vara aceasta copilul tău este invitat la numeroase aventuri educaționale. Programul școlii de vară se bucura de flexibilitate prin faptul că poate fi împărțit în săptămâni tematice iar unitatea minimă este o săptămâna.

Programul școlii de vară se adresează copiilor cu vârste între 5-13 ani, programul începe dimineața la ora 8:00 și se termină la 17:00. Programul se va desfășura pe tematica fiecărei săptămâni, iar în funcție de preferințele părinților, se poate opta și pentru o durata de timp alocata temelor de vacanta.

Fiecare saptamana va include un curs de engleza si un club de lectura.

Săptămâna  02 – 06 iulie

CARNAVAL DE VACANTA

În aceasta săptămâna vom intra în laboratorul imaginației pentru a căută destinații și experiențe inedite de vacantă. Vom afla despre carnavalurile cu tradiție organizate anual în toată lumea, pentru a decide împreună, cum să arate carnavalul nostru de vacantă. Pentru pregătirea carnavalului vom avea o mulțime de activități practice, contexte de învățare și experimentare. La finalul săptămânii vom pune în scena personajele și o petrecere pregătită special de către copiii cu biscuiți și limonada hand made.

Săptămâna 09 – 13 iulie

INSIDE OUT

Pornind de la celebra producție Disney cu același nume, ne vom familiariza cu fiecare emoție prin intermediul unor jocuri și activități practice, care să ne ajute să observam ce este de fapt pe interiorul nostru dincolo de partea anatomica a creierului. Care a treaba cu emoțiile?  Cum sa le înțelegem mai bine? Ce rol au ele? Sunt întrebări la care alături de un psiholog vom găsi răspunsuri.

Săptămâna  16 – 20 IULIE

MARATONUL JOCURILOR

Va fi săptămâna în care, prin intermediul jocurilor de masa, jocurilor de mișcare, și al jocurilor de gândire, copiii vor avea șansa să învețe atât jocuri noi cat și să deprindă abilitați importante cum ar fi crearea unei strategii, gestionarea rezultatului, asumarea deciziilor luate pe parcursul jocurilor. Finalul săptămânii va fi unul al medaliilor prin care, eforturile vor fi răsplătite.

Săptămâna 23 – 27 IULIE

TEATRU, IMPROVIZATIE SI FILM

În aceasta săptămână facem o introducere în lumea improvizației, a teatrului și a filmului, prin joaca și explorare, vom transmite principiile importante ale improvizației si sa le insuflam copiilor valori si cultura. Prin exerciții simple de improvizație si actorie ne propunem încurajarea si amplificarea spiritului ludic, dezvoltarea imaginației prin lucrul cu obiect imaginar si cu spațiul imaginar. La finalul săptămânii organizam o proiecție de film.

Săptămâna 30 IULIE – 03 AUGUST

FUN STEAM

O săptămâna efervescentă, artistică , electrică și tehnică ce va trezi curiozitatea și spiritul creativ din oricare copil. STEAM este un concept educațional creat pentru a inspira si ajuta viitoarea generație de inventatori, inovatori și lideri să pună întrebări ca un om de știință, să lucreze tehnic ca un inginer, să creeze ca un artist și să deducă ca un matematician, toate acestea în timp ce se joaca ca un copil.  Prin experimente, documentare și activități antrenante vom învață și ne vom distra în lumea STEAM. Activitățile acestei săptămâni vor anula dreptul copiilor la plictiseala, recompensând acest fapt cu entuziasm și încântare.

Pornind de la celebra producție Disney cu același nume, ne vom familiariza cu fiecare emoție prin intermediul unor jocuri și activități practice, care să ne ajute să observam ce este de fapt pe interiorul nostru dincolo de partea anatomica a creierului. Care a treaba cu emoțiile?  Cum sa le înțelegem mai bine? Ce rol au ele? Sunt întrebări la care alături de un psiholog vom găsi răspunsuri.

Săptămâna 06 – 10 AUGUST

CE E SI CE NU E EUROPA

O săptămâna de activități interesante, în care copiii vor experimenta rolul de ghid, vor învăța despre țările membre Uniunii Europene și despre principiile europene. Va fi o săptămână multiculturală, în care vom construi o harta a Europei cu tot ceea ce am învățat despre Europa. O tema ce ne trezește curiozitatea doar pentru cât de des îi auzim  numele, dar cum se poate transforma Europa într-o mulțime de activități interesante, jocuri și experiențe de învățare vom afla împreună.

Săptămâna 13 – 17 AUGUST

TEHNOLOGIE SI DESIGN

Folosind creativitatea și imaginația copiii proiectează și realizează diverse obiecte în timp ce dobândesc abilitați tehnice și practice.  In aceasta săptămâna vom cerceta lumea roboților și vom discuta despre inteligența artificială .Prin intermediul acestei provocări frumoase copii dobândesc cunoștințe în matematica, știința, programare și arta. Vom aborda și o tema de discuție despre cum folosim în siguranță și responsabil tehnologia, realizând la final un proiect cu cele discutate.

Săptămâna  03 – 07 SEPTEMBRIE

BACK TO SCHOOL

Va fi o saptamana de revenire la ritmul scolar in care vom discuta despre temele de vacanta, club de lectura si recapitulare prin intermediul jocurilor alaturi de un cadru didactic.

Orar zilnic Before School

OrarActivitati (Luni - Vineri)
08.00 - 08.30Miscarea de dimineata
08.30 - 09.00Micul dejun
09.00 - 11.00Efectuarea temelor (la limba romana, matematica, limbi straine, etc.) dar si pregatirea pentru materiile din ziua respectiva (geografie, istorie, biologie, etc.). In masura timpului disponibil, se lucreaza suplimentar la limba romana si la matematica. Grupele sunt formate din max. 8 copii
11.00 - 12.00Activitati recreative sau limba straina (va rugam, verificati tabelul cu orarul)
12.00 - 12.30Masa de pranz
12.30 - 13.00Pregatirea copiilor pentru scoala, inainte de inceperea orelelor de curs

Meniu Scoala de Vara

Mic dejun
paine integrala cu unt si miere si ceai

Pranz
supa dovlecei cu taitei || ghiveci de legume cu curcan

Gustare
banane

Mic dejun
lapte cu cereale

Pranz
supa de galuste || mancare de fasole verde cu pui

Gustare 
măr copt

Mic dejun
pasta de branza cu paine integrala

Pranz
supa legume cu pui si mancare de cartofi

Gustare 
pepene (galben & verde)

Mic dejun
ou fiert cu legume si paine integrala, lapte

Pranz
bors de legume cu perisoare || pilaf cu legume

Gustare
piersici

Mic dejun
orez cu lapte

Pranz
supa crema de legume si carne de curcan || sufle de cartofi cu branza de vaci, telemea si ou

Gustare
cirese / capsuni

Taxe & inscriere

Inscrie-ti si tu copilul la Scoala de vara AskEdu!

 

Tariful pentru activitatile educationale, mesele incluse si o ora de limba engleza este de 400 lei / saptamana.

Special pentru copiii inscrisi la Scoala de vara, avem oferte de pret avantajoase la cursurile si programele noastre!

Mentiuni:
Oferim 10% reducere pentru al doilea copil din familie (frate).
Înscrierile pentru mai multe săptămâni beneficiaza de reduceri proportionale cu numarul de săptămâni.

Inscrierile se fac prin telefon, prin e-mail sau online, utilizand formularul de inscriere de mai jos.


BeforeschoolAfterschoolCursuri

Inscriere prin telefon

Receptie 0771 020 099 | Ruxandra 0723 330 430 | Dana 0728 722 854

Inscriere prin e-mail