fbpx

Școala de Vară

Școala de vară 2021

Vino cu micul scolar alaturi de noi am pregatit super activitati de vacanta!
Ii asteptam pe copii cu ateliere de stiinta distractiva unde vom expolora domenii precum matematica, fizica chimia, lumea pantelor si lumea animalelor folosindu-ne de apa si culoare, aer si lumina, energie statica si multe aparate interesante cu care vom experimenta diverse provocari stiintifice.
Vom construi jucarii creative, vom afla despre viata cercetatorilor si vom finaliza fiecare saptamană cu concluzile proiectului. Mai mult vom zbura catre planete indepartate si vom descoperi de unde vine timpul. La finalul zilei copiii vor lua acasa jucariile si obiectele construite iar in ultima saptamana vom construi chiar un ceas functional, sa le aminteasca ca de luni e timpul pentru scoala din nou.

vacanta
micilor cercetatori
pornim în cercetare

Domenii si teme

Universul stiintelor exacte prezentat prin experimente si proiecte cu informatii accesibile copiilor cu varste intre 6-12 ani.

Inscriere si plati

Avem doar 8 locuri in fiecare saptamana. Rezervarea se face cu avans. Credem in ceea ce face si de aceea oferim garantia banilor inapoi.

Ce competente lucram

Comunicarea ideilor complexe, lucrul in echipa, intelegerea sistemelor, creativitate, invatare continua, gandire critica si gandire analitica

Program si organizare

Fiiind un program ccare se desfasoara pe tot parcursul vacantei este important sa ne organizam

Alege asa cum ti se potriveste

Locurile sunt limitate, iar confirmarea locului se face dupa confirmarea platii, prin transfer, in avans, astfel incat sa avem timp sa pregatim materialele pentru toti participantii.

375 lei

o saptamana

340 lei

Doua/trei saptamani

300 lei

patru sau mai multe saptamani

intrebari frecvente

Locatia unde se vor desfasura activitatile de vacanta este pozitionata central in zona Inspectoratului pentru situatii de urgenta (ISU Dolj). Poti programa o vizita in avans de inscriere.

Programează o intalnire si cu siguranta vom gasi solutii. Noi avem nevoie de 2-3 zile inainte de inceperea programului sa stim numarul de participanti pentru a pregati materialele. In cadrul fiecarei saptamani pastram cateva locuri pentru astfel de rezervari fara data certa.

Trainerul de curs este Manuela Moraru – are peste 10 ani de experienta in lucrul cu copii, este inginer de profesie si absolventă de modul pedagogic pentru a preda matematica. Iubeste stiintele exacte si intrebarile copiilor.

Masa copiilor este pregatita zilnic in locatia noastra, de catre doamna Gabriela Popescu.  Folosim numai ingrediente proaspete iar meniul este conceput pe placul copiilor.

Intrucat credem in ceea ce facem si ne dorim sa fiti multumiti, oferim GARANTIA BANILOR INAPOI. Daca pentru orice motiv, nu sunteti multumiti de programul oferit va vom returna banii achitati in avans.

Dacă ai nelămuriri sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină. Ne poti contacta cineva din echipă va fi mereu dispus să îți raspundă la orice întrebări ai. Scrie-ne cu încredere. 


cum arata locatia?