fbpx

INTRODUCERE

Îți mulțumim pentru interesul acordat față de compania noastră, produsele și/sau serviciile. Când intri într-o relație de orice fel cu noi, ne încredințezi informațiile tale. Politica noastră de confidențialitate explică ce informații personale colectăm, de ce le colectăm și cum le folosim. Sperăm că politica noastră este clară și transparentă, dar dacă aveți întrebări, contactați-ne prin intermediul detaliilor de contact. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante si dorim sa le citești cu atenție.

ALTE SERVICII

Acestă Politică de confidențialitate nu acoperă aplcațiile și site-urile altor terți la care poți ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Te încurajăm să examinezi Politica de confidențialitate de pe orice site și/sau aplicație înainte de a furniza date personale.

CINE EȘTI TU?

Potrivit legislației, vizitatorii site-ului și/sau clientii centrului educațional, sunt denumiți persoana fizică beneficiară a serviciilor noastre sau persoana aflată într-o relație de orice fel cu noi, ești o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru transparență în privința prelucrării de date și pentru a permite exercitarea cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și oricare persoana vizată.

CINE SUNTEM NOI?

SC SMART AREA KIDS SRL este o societate cu răspundere limitată, constituită și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în Str. Bartânilor nr. 10 bl. 21-36 sc 1, ap.6, număr de înregistrare în Registrul Comerțului J16/1565/2017, cod unic de înregistrare 37741925 (denumită în continuare “Ask Education”) este responsabilă de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectează direct de la tine sau din alte surse.
Potrivit legislației, societatea noastră este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile tale personale.

PRINCIPII

Protecția informațiilor tale personale reprezinta un aspect important in relația dintre noi societatea noastră se angajează pe deplin să păstreze informațiile dvs. în siguranță. De aceea, ne luăm angajamentul să respectăm următoarele principii:

 • Legalitate, echitate și transparență
  Prelucrăm datelor tale se va face legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care le utilizăm, iar tu ești informat corespunzător.
 • Controlul îți aparține
  În limitele legii, îți oferim posibilitatea de examina, modifica, șterge datele personale pe care le-ai împărtășit cu noi și de a-ți exercita celelalte drepturi.
 • Integritatea datelor și limitarea scopului
  Utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsuri rezonabile pentru că datele personale să fie corecte, complete și actualizate.
 • Securitate
  Am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să îți protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, reține faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

SCHIMBĂRI

Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.

CE FEL DE INFORMAȚII COLECTĂM DESPRE TINE?

Poți utiliza site-ul fără a dezvălui datele cu caracter personal. Cu toate acestea, în cazul în care dorești să beneficiezi de Serviciile noastre, vi se va solicita să furnizezi datele tale în timpul unui proces de înregistrare.
Datele solicitate pot include: numele complet, date din buletin, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu si/sau adresa de livrare si informații privitoare la copilul dvs. şi informații privind cardul de debit sau de credit in cazul achiziților online.
In cazul in care ai devenit client contractat, pentru a putea furniza serviciile noastre copilului dvs., este posibil să fie necesar să colectăm informații personale pe care le definește legislația privind protecția datelor ca date de categorie specială, cum ar fi cerințele dietetice sau date privind sănătatea copilului, datelor din cadrul activitaților intreprinse in centrul educațional de care avem nevoie pentru a investiga și rezolva un caz de asistență. În calitate de client, sunteți de acord cu necesitatea de a procesa aceste informații ca parte a contractului dintre dvs si compania noastră sau prin transmiterea acestor informații catre o parte din personalul nostru pentru a lua masurile care se impun.
Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum adresa IP, navigatorul de internet, anunțurile pe care ai dat click, locația, paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru. Aceste comportamente, inclusiv adresele IP, sunt captate în Google Analytics, Power BI și alte instrumente similare. Puteți citi mai multe informații în politica noastră privind site-urile cookie.

DE CE COLECTĂM ACESTE INFORMAȚII?

Colectăm informațiile tale în scopuri determinate și legitime care includ, dar nu se limitează la următoarele:

 •  În vederea încheierii sau executării unui contract dintre tine și noi;
 • Înregistrarea contului;
 • Procesarea comenzii;
 • Procesarea tranzacțiilor;
 • Pentru a-ți răspunde la întrebări și solicitări;
 • În scop de marketing, însă doar în situația în care avem consimțământul tău prealabil;
 • Pentru a oferi și îmbunătăți serviciile și produsele pe care le oferim;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a vă oferi reclama și conținut personalizat;
 • Pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;
 • Pentru crearea și/sau mentenanța conturilor;
 • Pentru a ne conforma legislației;
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanță.

CARE SUNT TEMEIURI LEGALE PENTRU PRELUCRARE?

Vom colecta și utiliza numai informațiile dvs. personale, în conformitate cu legislația privind protecția datelor. Baza noastră juridică pentru procesarea informațiilor dvs. personale este următoarea:

 1. Contractual
  Putem prelua datele personale asociate unui contract sau achiziționarea unui produs. Este important să păstrăm aceste date pentru a ne asigura că avem înregistrări din perspectivă juridică cărora le-am semnat și că suntem de acord cu termenii acordurilor și / sau să trimită informații de reînnoire. Pentru executarea unui Contract cu privire la vânzarea, respectiv achiziţionarea, unuia sau mai multor Servicii direct de pe site sau la sediul nostru, prin lansarea unei Comenzi de către Client şi acceptarea ei de către Ask Education, cu respectarea prevederilor legale şi a termenilor şi condițiilor pentru vânzarea online a serviciilor şi produselor, sau pentru a lua măsuri, la solicitarea ta, înainte de a încheia un Contract.
 2. Consimțământ
  Dacă este necesar, vom colecta și procesa numai informațiile dvs. personale dacă v-ați dat consimțământul pentru a face acest lucru, de exemplu, vă vom trimite doar anumite e-mailuri de marketing și vom procesa orice informații sensibile despre dvs. dacă avem consimțământul dvs. Reține că îți poți retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail contact@askedu.ro
 3. Interese legitime
  Putem folosi și procesa unele dintre informațiile dvs. personale în cazul în care am efectuat evaluări legitime de interese și avem motive legitime de afaceri pentru a face acest lucru. În conformitate cu legislația europeană privind confidențialitatea, aici este un concept de „interese legitime” ca o justificare pentru prelucrarea informațiilor dvs. personale. Aveți dreptul să vă opuneți utilizării de către noi a informațiilor dvs. personale pentru aceste interese legitime.
 4. Prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale, ca de exemplu, păstrarea documentelor contabile pe o perioadă de 10 ani.

CUM DEZVĂLUIM DATELE DALE?

Singurele persoane care au acces la informațiile dvs. personale sunt personalul din cadrul Ask Education care au nevoie de acces la aceasta pentru a-și îndeplini sarcinile pentru a-ți furniza servicii.
Ask Education poate transfera Datele, prin dezvăluirea sau acordarea unor drepturi de acces de la distanță, numai prin intermediul aplicațiilor securizate, unor terțe părți, cum ar fi entități afiliate și partenerii nostri comerciali , care acționează în calitate de împuterniciţi, procesând date cu caracter personal pentru și în numele Ask Education (de exemplu, stocare a Datelor pe servere tip “cloud”, consultanți juridici și financiari, furnizori de servicii tehnice sau furnizori de servicii de asistență la expediere), cu care Ask Education a încheiat acordurile contractuale necesare în conformitate cu reglementările UE și naționale.
De asemenea, putem dezvălui datele tale către parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.
Ask Education poate dezvălui Datele pentru a respecta prevederile legale sau ca răspuns la o cerere din partea unei instanțe sau a unei alte autorități publice. Ask Education va putea, de asemenea, să divulge informațiile, dacă consideră, cu bună-credință, că este necesar pentru a preveni sau împiedica savârşirea unor fraude sau limitarea consecinţelor acestora, pentru a proteja Ask Education și angajații săi sau pentru a respecta Termenii și Condițiile de utilizare.

PE CE PERIOADĂ STOCĂM DATELE?

Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru prestarea Serviciilor și furnizarea Produselor de către Ask Education vor fi stocate pentru o perioadă de 5 ani de la încetarea relațiilor contractuale sau orice altă perioadă mai lungă impusă de lege, regulamente sau norme aplicabile privind obligaţii de păstrare a documentelor contabile sau solicitări ale autorităţilor publice.
Imediat după încheierea perioadei aplicabile de stocare, datele vor fi:

 • şterse sau distruse; sau
 • anonimizate; sau
 • transferate într-o arhivă (cu excepția cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau regulament aplicabil prvind păstrare a înregistrărilor).

Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru crearea Contului dumneavoastră vor fi șterse imediat, in cazul în care închizi contul.
Pentru a te sigura că Datele nu sunt păstrate mai mult decât este necesar, Ask Education va revizui periodic Datele și, dacă este cazul, le va șterge.

CE MĂSURI DE SECURITATE AM LUAT?

Ca parte a administrării site-ului, am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscurilor pe care le comportă prelucrarea Datelor, în special prin utilizarea necorespunzătoare, distrugerea accidentală, accesarea ilegală sau neautorizată, pierderea, alterarea, divulgarea, manipularea intenționată sau accidentală, accesul terților, ștergerea și modificarea. În acest scop, am dezvoltat și implementat politici de securitate a datelor și alte practici de confidențialitate. În plus, procedurile noastre de securitate sunt revizuite în permanență pe baza noilor evoluții tehnologice. Vei fi notificat cu privire la o încălcare a securității datelor, într-o perioadă rezonabilă de timp după descoperirea unei astfel de încălcări, cu excepția cazului în care un organism public abilitat determină că notificarea ar împiedica o cercetare penală sau ar aduce prejudicii securității naționale. În acest caz, notificarea va fi amânată, conform instrucțiunilor unui astfel de organism. Vom răspunde cu promptitudine la întrebările tale referitoare la o astfel de încălcare a securității datelor.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

 • Dreptul de retragere a consimțământului
 • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
 • Dreptul de acces asupra datelor
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
 • Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”)
 • Dreptul la restrcționarea prelucrării
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine către alt operator
 • Dreptul de a te opune prelucrării datelor
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de a te adresa justiției
 • Dreptul de o plângere în fața unei Autorități de Supraveghere

Te rugăm să reții că:

 • Dacă ți-ai dat consimțământul pentru marketing direct, îl poți retrage în orice moment prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.
 • Dacă vrei să îți exerciți drepturile, o poți face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la adresa de e-mail contact@askedu.ro
 • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Există excepții, de aceea fiecare cerere primite va fi analizată astfel încât să decidem dacă este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, îți vom facilita exercitarea drepturilor. Dacă cererea este neîntemeiată, o vom respinge, însă te vom informa asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a te adresa justiției.
 • Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspect, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.
 • Aveți dreptul să solicitați o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dvs. Aceasta este cunoscută sub numele de solicitare de acces la subiect.
 • Dacă doriți să solicitați o copie a informațiilor dvs. personale, adresați-vă cu e-mail la adresa contact@askedu.ro

ÎNTREBĂRI ȘI SOLICITĂRI

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale în legătură cu datele pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail contact@askedu.ro