fbpx
ASK Education,
Hub Educational pentru activitati dupa scoala​​

Stii sau ai vrea sa stii cum ii este copilului tau la scoala?

"Cum a fost la scoala?
Bine...."

(asa decurge in general discutia cu copilul tau despre scoala)

Slider

Rolul parintilor nu este acela de profesor. Parintii inspira, orienteaza copilul prin viata, sustin, incurajeaza si mai presus de toate, iubesc si ocrotesc. Insa uneori, pentru a stii ce sa faci e nevoie sa stii ce se intampla.

Vei avea un un instrument de conectare cu copilul tau. Un jurnal care sa fie un declansator al discutiilor despre scoala si peste ani, o amintire draguta.

Stiai ca 3 din 5 copii au un jurnal pe care il tin constant?  Completand periodic jurnalul impreuna cu copilul tau, vei afla cum se simte acesta la scoala, cum se intelege cu colegii de clasa, ce il pasioneaza din ceea ce invata, unde are dificultati si care sunt dorintele lui.

 Introdu adresa de mail , pentru a primi GRATUIT acest jurnal, care sa te ajute sa afli cum se simte copilul tău la școala!

Ce facem noi pentru copiii si parintii din Ask Education?

☑ In fiecare zi lucram cu copiii pentru a-si atinge potentialul si pentru a hrani nevoia lor de a cunoaste viata si lumea.

☑ Oferim parintilor care isi doresc pentru copiii lor educatie moderna, ancorata in vremurile pe care le traim si indreptata catre viitor, o alternativa educationala de calitate.

☑ Impreuna cu parintii setam un plan de obiective si apoi lucram impreuna pentru a le obtine

☑ Comunicam deschis despre tot ce se intampla, in timpul petrecut alaturi de noi

☑ Cum majoritatea parintilor au poate prea putin timp de petrecut cu copiii in timpul saptamanii, incercam din rasputeri sa mentinem conexiunea parintilor cu evolutia copilului si cum se simte acesta.

☑ Avem mare grija sa sutinem si sa incurajam atunci cand pare greu si ne bucuram din suflet cand reusim, uneori chiar sarbatorim

☑ Ne respectam promisiunile

☑ Facem din cursurile si programele noastre o bucurie. Daca copiii care participa la acestea nu se bucura, nu sunt putin mirati sau cel putin curiosi, atunci lectiile le consideram o eroare pe care nu trebuie sa o repetam.

☑ Prima lectie este intotdeauna: ”Greseala este o oportunitate de a invata si nimic altceva!”

Totul a inceput intr-o dimineata.

Lasasem fetele la gradinita si am ramas putin de vorba, in parcarea gradinitei. Discutam cu pasiune despre copii, despre ce putem face pentru un viitor traseu educational mai clar si mai placut, asa cum vedem in alte tari. Ne-am intrebat: de ce acolo copiii merg la scoala cu nerabdare, cu o pasiune pentru ce urmeaza? Care sunt ingredientele acestui tip de educatie?

Atunci ne-am propus sa dezvoltam un centru educational unde sa putem face posibila educatia moderna, in care proprii copii si alti copii din Craiova sa fie in centrul atentiei, sa descopere lumea si nu in ultimul rand invatarea din pasiune.

Am stiut ca nu va fi simplu, am pus toata atentia si eforturile pentru a invata cum se face acest tip de educatie.

De atunci am muncit cu pasiune si am pus mult suflet alaturi de fiecare copil, pentru a reusi ceva, pentru a intelege ca el in sine este valoros si in el se afla resurse fascinante pentru a invata cu bucurie.

Au trecut 3 ani de atunci, timp in care am vazut fericire si pasiune in ochii copiilor ce au fost alaturi de noi. Ne-am bucurat cel mai tare cand am simtit linistea parintilor, ca in sfarsit au gasit un loc in care copiii lor vin sa invete cu placere.

Cu toate resursele si multa pasiune suntem pregatite sa continuam ce ne-am propus. Nici daca am vrea, nu am putea renunta, timpul a trecut si fetele noastre au ajuns scolarite. Indiferent cum va arata scoala din toamna, noi ne-am pregatit pentru fiecare scenariu, astfel incat sa mentinem calitatea si bucuria invatarii.

Cu fiecare familie, care alaturi de noi gaseste rezolvare pentru ceva ce tine de educatia copilului, Ask devine cadrul unei povesti frumoase despre viata de familie si scoala.