fbpx

ASK Education, hub educational cu cele mai bune rezultate din Craiova!

Hub-ul educational ASK Education este un vis devenit realitate. In urma cu cativa ani ne confruntam cu o intrebare majora: cum sa fac sa imi ajut copiii in acest cadru educational nesigur si schimbator? Ce putere am eu, ca mama, ca sa ma asigur ca asimileaza cunostine intr-un mod cat mai simplu si mai sigur cu putinta? Si atunci am inteles ca bucatica de timp pe care o am la dispozitie o pot “personaliza” doar implicandu-ma in sistem. Din programul zilnic al copiilor, activitatile de masa, optionale si activitati recreative constituie proximativ 40%. 60% ne da scoala si 30% ne dau profesorii din centrul nostru pe timpul temelor. Insa acel procent de 40% este suficient pentru a putea aduce o schimbare si o imbunatatire in viata lor.  Sunt convinsa ca ceea ce ne face speciali este determinarea cu care ne propunem sa ajutam fiecare copil  sa isi atinga potentialul maxim, pentru ca stim ca numai asa se pot dezvolta, pot fi mai deschisi, si pot invata mai departe.

La ASK reusim sa transformam parcursul scolar al copiilor intr-un parcurs de success, sa le formam abilitati noi si actuale. Invatarea este mai placuta pentru ca pornim de la ce stie copilul si il ghidam spre obiectivul la care vrem sa ajungem.

Ca parinte vei beneficia de un programul mai lejer si mai previzibil. Vei fi mereu in control cu ceea ce se intampla cu copilul tau. Vei simti cum copilul tau evolueaza, invata si se bucura de interactiunea cu copiii de varsta lui. Aici vei gasi mereu un sprijin real indiferent ce obiective vei avea in educatia lui. Te vei bucura sa stii despre copilul tau ca este important si este tratat cu respect.

Un alt avantaj este ca rezultatele sunt imediate. Ele pot fluctua doar in functie de obiectivele pe care le ai pentru educatia copilului tau si pe care ni le propunem impreuna. Vei cunoaste intregul parcurs al copilului prin intermediul unui raport de evolutie pe care il vei primi saptamanal – un tablou de bord care iti va prezenta toata activitatea lui!

La ASK Education copiii beneficiază de săli generoase, dotate cu mobilier și echipamente tehnologice de ultimă generație. Tehnologia reprezinta doar un instrument educațional, fiind folosită cu responsabilitate pentru a facilita informația, astfel încât copiii să îi cunoască utilitatea de a transmite informație în mod creativ, interactiv; în felul acesta le dovedim copiilor că nu doar jocurile și rețele de socializare sunt interesante datorită tehnologiei ci chiar și lecțiile.

Ask Education pregateste mereu programe și cursuri! Acum poti alege:

 • Scoala de vara- vacantele sunt timpul liber pe care nu-l avem in timpul scolii pentru a descoperi ceva nou
 • Program pre-school- pregatit de scoala pentru a pasi cu încredere in aceasta noua etapa
 • Program de testare alternativă pentru școlari și preșcolari – cunoaste-ti copilul prin experienta si pregatirea a trei specialisti
 • Cursuri de robotică și programare – competente pentru viitor
 • Cursuri Kids discover STEAM- constructii creative, proiecte menite sa valorifice intelegerea fenomenelor fizico-chimice
 • Program de sprijin pentru dificultati in invatare -evaluari pentru dislexie disgrafie discalculie si exerciți remediale
 • Ateliere de dezvoltare personala și inteligența emoțională- emotiile nu pot fi separate de procesul de crestere si invatare
 • Cursuri și ateliere pentru dobândirea unor competențe- in viața provocările sunt diverse, competențele extra scolare pot face diferenta
 • Tabere tematice- o experienta pe cont propriu cu distractie si socializare

Centrul educațional Ask își stabilește viziunea în asentimentul și credința următoarelor valori:

 • Respect. Vă asigurăm de o relație bazată pe respect atât în relația stabilită cu copiii cât și prin transparență, deschidere la dialog și preocuparea permanentă de a identifica soluții optime pentru informații complete, coerente și actuale.
 • Pasiune.Fără pasiune nu am fi ajuns aici!  Forța noastră interioară pentru a activa în acest domeniu vine din pasiunea pentru educație, dezvoltare personală, înțelegerea generației actuale de copii și din credința că viitorul înseamnă educație!
 • Calitate.Cu totii ne dorim calitate în viețile noastre, dar pentru a alege după acest criteriu și pentru a simți bucurie, trebuie să punem întâi calitate în educație și în relațiile interumane. Proiectul Ask Education s-a născut din nevoia de educație calitativă, si nu vom face rabat de la acest standard în nicio alegere viitoare.
 • Performanță. Cand vorbim de performanta, facem referire la a da randament, la a avea si vedea rezultate, la incercarea de a ne depasi limitele personale, si nu la a fi iesit din comun.
 • Promovăm spiritul creativ, ingineresc și tehnologic în activitățile noastre pentru a produce și susține idei noi, cu valoare adăugată înaltă.
 • Din punctul nostru de vedere, educația ideală ar trebui să fie adaptată pentru a inspira, motiva si proteja dorința naturală a copiilor de a învăța, de a-și atinge potențialul, de a-și descoperi abilitățile și de a-i ajuta să devină ce își doresc.