ASK Education este un centru educațional privat, dezvoltat pentru susținerea părinților si copiilor in vederea accesului la educatie moderna, configurata conform standardelor academice europene.Suntem o echipa extrem de angajată, curajoasă si determinată în vederea obținerii unui mediu educațional în care copiii să găsească motivație pentru studiu, să fie mai adaptați, mai rezilienți și mai creativi.

În centrul ASK Education copiii beneficiază de săli generoase, dotate cu mobilier și echipamente tehnologice de ultimă generație. Tehnologia reprezinta doar un instrument educațional, fiind folosită cu responsabilitate pentru a facilita informația, astfel încât copiii să îi cunoască utilitatea de a transmite informație în mod creativ, interactiv; în felul acesta le dovedim copiilor că nu doar jocurile și rețele de socializare sunt interesante datorită tehnologiei ci chiar și lecțiile.

Dincolo de contextul educațional centrul oferă posibilitatea recreeri în aer liber beneficiind de o curte generoasa și preocuparea pentru alimentație sănătoasa, mesele servite fiind atent supravegheate în procesul de selecționare a materiei prime și preparare, in bucataria proprie.

Abordarea noastră despre educație si învățare se situează între tradițional – prin păstrarea elementelor de pedagogie și metodică clasică incontestabile, si educație modernă, în sensul celor dovedite de neuroștiințe și psihologie. Această abordare implică să utilizam o combinație flexibila de experiențe de învățare interdisciplinare și transdisciplinare.

Cum vom atinge acest obiectiv: prin crearea unui plan individualizat, pornind de la interesele elevului, de a învăța prin descoperire, interactiv si creativ. Finalitatea pe care ne-o propunem este crearea unui nivel de hărnicie față de activitățile școlare și abordarea lor cu entuziasmul învăț ca să știu, astfel încât fiecare copil să aibă sentimentul propriei valori și să se implice în mod semnificativ și intenționat in lumea din jurul sau.

 

Ask Education pregateste mereu programe și cursuri, acum poti alege:

 • Program after school – punem accent pe siguranta, performanta si dezvoltarea copiilor
 • Club de vara- o vara demna de jurnal
 • Program pre-school- pregatit de scoala pentru a pasi cu încredere in aceasta noua etapa
 • Program before school- alaturi de tineri in noile provocari ale gimnaziului
 • Program de testare alternativă pentru școlari și preșcolari – cunoaste-ti copilul prin experienta si pregatirea a trei specialisti
 • Cursuri de robotică și programare -competente pentru viitor
 • Cursuri Kids discover STEAM- constructii creative, proiecte menite sa valorifice intelegerea fenomenelor fizico-chimice
 • Program de sprijin pentru dificultati in invatare -evaluari pentru dislexie disgrafie discalculie si exerciți remediale
 • Ateliere de dezvoltare personala și inteligența emoțională- emotiile nu pot fi separate de procesul de crestere si invatare
 • Cursuri și ateliere pentru dobândirea unor competențe- in viața provocările sunt diverse, competențele extra scolare pot face diferenta
 • Tabere tematice- o experienta pe cont propriu cu distractie si socializare

Centrul educațional Ask își stabilește viziunea în asentimentul și credința următoarelor valori:

 • Respect.Vă asigurăm de o relație bazată pe respect atât în relația stabilită cu copiii cât și prin transparență, deschidere la dialog și preocuparea permanentă de a identifica soluții optime pentru informații complete, coerente și actuale.
 • Pasiune.Fără pasiune nu am fi ajuns aici!  Forța noastră interioară pentru a activa în acest domeniu complex cu multiple sensibilități și nuanțe, vine din pasiunea pentru educație, dezvoltare personală, înțelegerea generației actuale de copii și credința că viitorul înseamnă educație.
 • Calitate.Cu totii ne dorim calitate în viețile noastre, dar pentru a alege după acest criteriu și pentru a simți bucurie, trebuie să punem întâi calitate în educație și în relațiile interumane. Proiectul Ask Education s-a născut din nevoia de educație calitativă, si nu vom face rabat de la acest standard în nicio alegere viitoare.
 • Performanță. Cand vorbim de performanta, facem referire la a da randament, la a avea si vedea rezultate, la incercarea de a ne depasi limitele personale, si nu la a fi iesit din comun. Așa cum pentru copiii ne dorim să atingă performanțe, să progreseze în pasiunile lor, tot așa ne dorim și pentru noi să ne ridicăm la nivelul așteptărilor dvs. și să vă și surprindem plăcut.
 • Promovăm deliberat spiritul creativ, ingineresc și tehnologic în activitățile noastre pentru a produce și susține idei noi, cu valoare adăugată înaltă.
 • Din punctul nostru de vedere educația ideală ar trebui să fie adaptată pentru a inspira, motiva si proteja dorința naturală a copiilor de a învăța, de a-și atinge potențialul, de a-și descoperi abilitățile și de a-i ajuta să devină ce își doresc