fbpx

Cum Lucram

Ask Education ofera un mod inteligent, usor si rapid de a gasi serviciile educationale de care ai nevoie. Intelegem ca timpul este pretios, drept urmare venim in intampinarea ta cu o modalitate rapida de a gasi ceea ce vi se potriveste.

Procesul de inscriere la oricare dintre serviciile oferite de Ask Education porneste cu completarea formularului de înregistrare in care ne specifici varsta copiilor, tipul de servicii care te intereseaza, optiunile personale, așteptările tale si orarul potrivit pentru desfasurarea activitatilor.

Dupa ce te inregistrezi prin completarea formularului:

  1. Noi analizam informatiile primite si identificam cursurile si programele care raspund cerintelor voastre.
  2. Analizam orarul astfel incat el sa fie potrivit programului indicat de tine.
  3. Va transmitem selectia de cursuri si programe care corespund nevoilor si așteptărilor tale, oferta financiara, data de incepere a activitatilor, programul si condiții speciale in cazul abonamentelor, legate de absentare pe parcursul sedintelor, manifestarea semnelor de boala etc.
  4. Oricând doriți ne puteti vizita la sediul nostru din Str. C D Fortunescu nr. 4, etaj 1.
  5. Dupa ce selectezi cursurile sau programele pe care le consideri potrivite, urmeaza sa intocmim contractul de prestari servicii, factura aferenta si modalitatile de plata. Din acel moment, copiii tai au locul rezervat!

Participarea la cursuri si programe:

  1. Daca iti este inca dificil sa iei o decizie, te putem ajuta cu testarea serviciilor oferite astfel: in cazul programelor va oferim 3 zile de proba iar in cazul cursurilor o sedinta de proba, cu costuri minime.
  1. Toate materialele de lucru, echipamentele tehnologice, apa la discretie si multe surprize dedicate copiilor sunt incluse in oferta prezentata.
  1. La finalizarea cursurilor, mapa de lucrari si eventuale diplome sau medalii vor fi remise catre copil.
  1. In cazul programelor, mapa de lucrari si un raport saptamanal referitor la evolutia academica, abilitatile sociale, starea de spirit, eventuale recomandari ale cadrelor didactice vor fi trimise pe adresa ta de mail lasata pentru corespondenta.

Extra beneficii:

In toata perioada contractuala beneficiati de un numar nelimitat de consultatii telefonice.

Noi ne declaram bucurosi sa iti raspundem la toate intrebarile pe care le ai pe tot parcursul colaborarii si sa iti oferim asistenta ori de cate ori ne soliciti acest lucru.