Cum Lucram

Ask Education ofera un mod inteligent, usor si rapid de a gasi serviciile educationale de care ai nevoie, intelegem ca timpul dumneavoastră este pretios, venim in intampinarea dvs cu o modalitate rapida de a gasi ceea ce vi se potriveste.

Procesul de inscriere la oricare dintre serviciile oferite de Ask Education, porneste cu completarea formularului de înregistrare in care ne specificati varsta copiilor, tipul de servicii care va intereseaza, optiunile personale, așteptările dvs si orarul potrivit pentru desfasurarea activitatilor.

 

Dupa ce va inregistrati prin completarea formularului care va este destinat:

  1. Noi analizam informatiile primite si identificam cursurile si programele care raspund cerintelor dvs.
  2. Analizam orarul astfel incat el sa fie potrivit programului indicat de dvs.
  3. Va transmitem selectia de cursuri si programe care corespund nevoilor si așteptărilor dvs, oferta financiara, data de cand incepe activitatile, programul si condiții speciale in cazul abonamentelor, legate de absentare pe parcursul sedintelor, manifestarea semnelor de boala etc.
  4. Oricând doriți ne puteti vizita la sediul nostru din Str. C D Fortunescu nr. 4 (etaj 1)
  5. Dupa ce selectati cursurile sau programele pe care le considerati potrivite, urmeaza sa va intocmim contractul de prestari servicii, factura aferenta si modalitatile de plata iar din acel moment copiii dvs au locul rezervat.

 

Participarea la cursuri si programe:

  1. Daca va este inca dificil sa luati o decizie va putem ajuta cu testarea serviciilor oferite astfel in cazul programelor 3 zile de proba, in cazul cursurilor o sedinta de proba, cu costuri minime.

 

  1. Toate materialele de lucru, echipamentele tehnologice, apa la discretie si multe surprize dedicate copiilor sunt incluse in oferta prezentata.

 

  1. La finalizarea cursurilor, mapa de lucrari si eventuale diplome,medalii vor fi remise catre dvs sau copil.

 

  1. In cazul programelor, mapa de lucrari si un raport saptamanal referitor la evolutia academica,abilitati sociale,stare de spirit, eventuale recomandari ale cadrelor didactice vor fi trimise pe adresa dvs de mail lasata pentru corespondenta.

 

Extra beneficii:

In toata perioada contractuala, beneficiati de un numar nelimitat de consultatii telefonice.

Noi ne declaram bucurosi sa va raspundem la toate intrebarile pe care le puteti avea pe tot parcursul colaborarii si sa va oferim asistenta ori de cate ori ne solicitati acest lucru.