Sa ne cunoastem mai bine

Sa ne cunoastem mai bine

Dragi părinţi,

ASK Education este un centru educational care lucrează la crearea propriului său concept educațional. Este locul în care comunitatea de copii și părinți din Craiova poate găsi programe și cursuri adaptate nevoilor și pasiunilor fiecărui copil, locul în care povestea și jocul sunt instrumente de învățare. Totul pornește având în centru copilul si nevoile acestuia, de aceea fiecare curs și fiecare program creat în centrul ASK Education este flexibil, pretabil pentru a fi configurat dupa programul si preferintele copiilor. Fiecare zona se dezvoltă în continuu, ghidând profesori şi elevi spre a-şi atinge potenţialul, spre fericirea şi libetatea de a deveni cea mai bună versiunea a lor.

Învăţarea în sens clasic (învăţarea academică) este doar punctul de plecare; la ASK Education, copilul dumneavoastră va beneficia de o multitudine de experienţe care îl vor ajuta să îşi descopere întregul potenţial: acela de elev, artist, cercetator,  membru al comunităţii şi, mai presus de toate, individ unic.

Noi credem că, educaţia este cea mai rapidă şi necesară cale către cunoaşterea de sine, leadership şi autonomie. Educaţia este unul dintre cele mai responsabile şi creative acte umane, miza fiind crearea unui adult pregatit si echilibrat. Stim ca,va este dificil sa va inchipuiti copilul de astazi adultul de peste ani dar este important sa va conturati un plan pentru cum ar trebui sa fie adultul de peste ani. In acest demers va oferim tot sprijinul pentru a reusi sa impliniti nevoile de cunoaștere si dezvoltare a micutilor de azi , adultilor de maine!

Fiecare dintre noi are nevoie de un parcurs de învăţare, de o călătorie iniţiatică înainte de a deveni proprii noştri eroi. Acesta este scopul manifest al, acela de a mentora şi ghida copiii şi profesorii să devină cercetători independenţi capabili şi dornici să înveţe pe tot parcursul vieţii.

Conceptul nostru educaţional este un element mult asteptat în Craiova, un loc în care, sa gasesti la un loc programe si cursuri pentru a nu mai face n drumuri prin oras pentru a avea parte de cursurile pe care le doriti pentru copilul dvs. sau un loc in care programele de tip after school sa fie structurate in mod flexibil si concepute pe nevoile concrete. 

 

 

 

Share