fbpx

Echipa noastra

Echipa ce va lucra pentru ca toate aceste lucruri să fie posibile este atent selecționată și instruită permanent, iar în multe din programele noastre, pentru a avea acces la specialiști cu buna reputație profesională, vom opta pentru colaborări și parteneriate

Abilitățile echipei Ask Education constau, pe lângă specializările profesionale,  în perseverența fiecărui membru din echipa de a da viața intențiilor noastre, de a sprijini fiecare copil, pentru a ieși din zona de confort sau pentru a depăși eventuale obstacole. Devenind astfel un fel de antrenori ce vom susține eforturile intelectuale ale copiilor, vom lansa provocări viitoare și în tot acest timp vom încuraja și susține cu tot sufletul eforturile copiilor dvs. , bucurându-ne la final de reușita fiecăruia în parte.

VALENTINA Crețan

Club de pregătire pentru concursuri școlare

Ce-și doresc copiii zi de zi?
Vor joacă și nu jucării, prieteni și nu lume multă, acasă și nu case, vor soare și flori, vor inimi sincere și iubitoare.
Mai vor un curcubeu care să-i poarte peste temeri și griji, spre devenirea lor și împlinirea rostului nostru.
În întâlnirile Valentinei cu copiii, dorințele lor și învățarea devin posibile.

IRINA Nedelcu

Coordonator Educational

A fi invatator implică a simți și a iubi copiii. Irina este profesoara de matematica si răspândește energie și culoare în jurul său oferind astfel copiilor siguranță, sprijin academic și entuziasm.
Anii de școală sunt hotărâtori pentru formarea încrederii și a imaginii de sine, pentru structurarea gândirii, pentru modelarea stărilor de spirit dominante care vor da echilibru și putere copiilor.

ALEXANDRA Popescu

Invatatoare

Educaţia este ceea ce supravieţuieşte după ce tot ce a fost învăţat a fost uitat.

RUXANDRA Predincea

Co-fondator ASK Education, Life&Kids Coach

Cred că bucuria de a învăța continuu este super puterea cu care copilul de astăzi își poate valorifica potențialul, indiferent de modul în care evoluează societatea, tehnologia, piața muncii. De aceea, în tot ce facem cu copiii avem în vedere bucuria și conservarea curiozității pentru a afla. “Toti avem resursele necesara pentru a reusi. Trebuie doar sa le descoperim!”

DANA Diaconeasa

Co-Fondator ASK Education, Avocat

Cu multă pasiune și dragoste pentru copii și educație am creat ASK Education, un hub educational privat, ce pare a fi mai mult o lume de poveste în care profesorii își vor fauri o bagheta magică pentru a insufla bucurie pentru cunoaștere, sentimentul că fiecare dintre ei este valoros iar la final fiecare copil să poată spune:
“Știu!, Pot!, Am reușit!”

MATEI Anghel

Prof. Robotica si Programare

Tehnologia este viitorul. Copiii au nevoie sa aiba acces la ea si sa inteleaga ca aceasta, in dozele potrivite, poate fi un aliat pe drumul lor spre succes.

FLORI Negrea

Prof. miscare&sport

Vointa este un muschi pe care trebuie sa il antrenezi zilnic 🙂 Exista o stransa legatura intre miscare si invatarea statica.